SPECIALE
RTK

Përbërja e qeverisë së re: Hashim Thaçi

 

HASHIM THAÇI PUBLIKON EMRAT E KABINETIT TË QEVERISË SË RE TË KOSOVËSMinistrat e Partisë Demokratike të Kosovës PDK janë

1) Zenun Pajaziti  Ministria e Punëve të Brendshme,
2) Ahmet Shala  Ministria e Ekonomisë dhe Financave,
3) Gjystina Pula-Shiroka  Ministria e Energjetikës dhe Minierave,
4) Arsim Bajrami  Ministria e Shërbimeve Publike,
5) Idriz Vehapi  Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural,
6) Fatmir Limaj  Ministria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit dhe
7) Enver Hoxhaj  Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.


Ministrat e Lidhjes Demokratike të Kosovës LDK janë

1) Nekibe Kelmendi  Ministria e Drejtësisë,
2) Sadri Ferati  Ministria e Pushtetit Lokal,
3) Skënder Hyseni  Ministria e Kulturës, Rinisë, Sportit dhe Çështjeve Jorezidente,
4) Lutfi Zharku  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë,
5) Alush Gashi  Ministria e Shëndetësisë.


Minoritetet

1) Mahir Jaggjillar Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, zëvendësministër Emin Krasniqi.
2) Boban Stankoviq Ministria e Kthimit dhe Komuniteteve,
3) Nenad Rashiq Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale.


Zëvendëskryeministër

1) Hajredin Kuqi nga PDK dhe
2) Ramë Manaj (LDK).


Kryetar i Kuvendit të Kosovës

1)Jakup Krasniqi

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!