Lidhje të preferuara :

Faqja e Kuvendit të Republikës së Kosovës në internet

 

 Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës – Ligjet e botuara…

 Zyra e Kryeministrit të  Republikës së Kosovës

 100 DITËT E PARA TË QEVERISË SË HASHIM THAÇIT

 www.krenohu.com

 Faqe zyrtare e Rrustem Mustafës-Remit

 Partia Demokratike e Kosovës

"Shoqata Humanitre Nëna Terezë" në Zvicër

 www.ALBANIAonline.TV

Lajme nga Zvicra 

Zyra e Revizionit Gjeneral në Kosovë

www.albaner.net

Mustafë XHEMAILI

Informacione për Llapin dhe mbi Llapin

Lajme nga Llapi

 http://www.albstudio.ch

Revista BESA , Radio BESA dhe TV BESA

 INFORMATA MBI TURIZMIN NË SHQIPËRI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!