Ç‘ËSHTË PERËNDIMI ? PERËNDIMORIZIMI?  Shkruan: Gi Sorman 

  “ABRAHAMI, BABA I TRI RELIGJIONEVE” - Yona Metzger, rabini kryesor Ashkenazi i Izraelit

  INTERVISTË ME AMOS OZ: "FALEMINDERIT SHQIPËRISË QË U HAPI SHTËPINË HEBRENJVE" - SHKRIMTARI MË I NJOHUR IZRAELIT, AUTORITETI MORAL I PADISKUTUESHËM I IZRAELIT MODERN Kandidat për çmimin "Nobel"

  DYZETVJETORI I DEMONSTRATAVE TË VITIT 1968-Shkruan: Selatin NOVOSELLA Gazata “Kosova sot”

 SI U ORGANIZUAN DEMONSTRATAT E VITIT 1968 NË LLAP, 40 VJET MË PARË Shkruan: Abdullah NISHEFCI (Kosova Sot) 

 

 KOSOVË DËGJOJE ZËRIN E POETIT - Me poetin në mërgim Zeqir Gërvalla

 

FILOZOFIA E JETËS Shkruan: Adem Demaçi

 

  SI I SHIKONIN SHQIPTARËT, AKADEMIKET SERBE - Shkruan: Mirosllav Kerlezha

 SHQIPËRIA PAS PAVARËSISË SË KOSOVËS DHE NATOS- Shkruan : James Petiffer  Revista “MAPO”

  SHKRIMTARI SOVJETIK - Nga Max Frisch

 

 

 

Kthehu në faqen e parë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datenschutzerklärung
Kostenlose Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!