Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka publikuar sot në ora 18.00 rezultatet paraprake të zgjedhjeve të 17 nëntorit, sipas të cilave Partia Demokratike e Kosovës (PDK) ka fituar 34 % të votave, pasuar nga LDK-ja me 21 %, AKR 11.7 %, LDD-PSHDK 10.3 %, AAK 9.6 % dhe ORA  4.1 %, të tjerat 7.3%.

 
 
 
 
 
 
 

 KQZ: PDK FITOI NË 14 KOMUNA, LDK NË 6 DHE AAK NË 3

 

BALOTAZHET NË ZGJEDHJET LOKALE PËR KRYETAR TË KOMUNAVE ME 08 – 12- 2007

 

  REZULTATET E ZGJEDHJEVE TË QNR - SË SIPAS VOTAVE TË FITUARA NGA KANDIDATËT PËR KUVEND TË KOSOVES

 BOJKOTIMI, DEZERTIMI, GJUMI DHE VDEKJA KLINIKE - NUK JANË ZGJIDHJE PËR ZGJEDHJET NË KOSOVË

 

 Biografia e MUHAMET LATIFIT  kandidat i PDK-së për kryetar i Komunës së Besianës (ish-Podujevës)

 KRENOHU ME KOSOVËN - Pllakata informative të PDK-së për zgjedhjet e 17 nëntorit 2007

Fotogaleri nga hapja e fushatës së PDK-së për Zgjedhjet e 17 nëntorit 2007 në Besianë

PDK-JA, KA HAPURFUSHATËN PARAZGJEDHORE NË BESIANË

 HASHIM THAÇI, ME RASTIN E NOMINIMIT TË TIJ PËR KRYEMINISTËR TË ARDHSHËM TË KOSOVËS

 VOTONI PDK-në, VOTONI KANDIDATIN NUMËR 54 HAJREDIN HYSENI

 Fotogaleri nga furnizimi dhe informimi i votimit me postë në Altendorf të Zvicrës nga Dega e PDK-së në Zvicër – gjegjësisht nëndegët për Schwyz-Luzern-zug dhe Graubünden  

Muhamet Latifi

 Bashkohu  edhe ti, krenohu me Prishtinën VOTO Fatmir Limën

 

  KANDIDATËT E PARTIVE POLITIKE PËR ASAMBLEN KOMUNALE TË GJAKOVËS NË ZGJEDHJET LOKALE 2007

 Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Fushë Kosovës në zgjedhjet lokale 2007

 Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Lipjanit në zgjedhjet lokale 2007

 Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Drenasit në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Skënderajt në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Sharrit në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Deçanit në zgjedhjet lokale 2007

 Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Dardanës në zgjedhjet lokale 2007

 Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Klinës në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Kastriotit në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Rahovecit në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Shtimes në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Besianës në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Vitisë në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Therandës në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Malishevës në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Vushtrrisë në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Albanikut(Leposaviqit) në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Zubin Potokut në zgjedhjet lokale 2007

  Kandidatët e partive politike për Asamblenë Komunale të Zveçanit në zgjedhjet lokale 2007

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Datenschutzerklärung
Kostenlose Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!