KOLEKSIONI FOTOGRAFIK I JOZEF SEKELI-t,– Prizereni, Shkodra, Dibra, Përlepi, Manastiri,Shën Naumi, Ohri, Kalishta, Komani, Velesi,Demir Kapia... Fotografi të vitit 1863

 Koleksioni Fotografik  albanologut Maksimilian Lamberc (1882-1963) - Koleksioni Fotografik i Misionit Ushtarak Holandez në Shqipëri 1913-1914 -SHQIPËRI NË KOHËN E MBRETIT VID

   REVISTA “DITURIJA” (1909-1929) E LUMO SKËNDOS PËR ÇËSHTJE TË GJUHËS SHQIPE - Shkruan: PROF.DR. TOMOR OSMANI Gazeta “SHQIP”

 SAMI FRASHËRI - PERSONALITETET SHQIPTARE NË ENCIKLOPEDIN HISTORIKE-GJEOGRAFIKE (KÂMÛS AL-A'LÂM)

ZBULOHET DORËSHKRIMI I RRALLË I 1720-ËS - Regjistri i Françeskanëve -  Shkruan: Vitor Demaj  Revista “MILOSAO”

 KOMUNIZMA NJË KOLERË QË SHKATËRRON SHPIRTIN - Mid’hat  Frashëri në mërgim më 1 dhjetor 1946

 NAUM VEQILHARXHI DHE LINDJA E KOMBIT - Nga ENIS SULSTAROVA  Gazeta “SHQIP”

INTERVISTË ME AKADEMIK REXHEP QOSJA - Musli Krasniqi “GAZETA SHQIPTARE”

  ERNESTO SABATO: MË KUJTOHET SHUMË NËNA IME, ISHTE SHQIPTARE…

  REKUIEM - Dhjetë vjet pa SHANI PALLASKËN, bardin e skenës teatrore shqiptare
Gradualisht u zhvillova, u ngrita dhe u bëra aktor

  KUSH ISHTE SKËNDERBEU? Ekkehard Kraft “Neue Zürcher Zeitung”

   SKËNDERBEU DHE ABSURDITETET LAPIDARE TË OLIVER SCHMITT - Shkruan: Kristo Frashëri Gazeta „SHQIP“

 

 PSE KJO REPLIKË ME ISMAIL KADARENË Shkruan: Akademik REXHEP QOSJA  

  FORMULA E PAGZIMIT, KUMTE TË REJA NGA DOKUMENTI MË I VJETËR I SHQIPES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datenschutzerklärung
Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!