Enver Hoxha-Historia – Videodokumentar në 8 vazhdime

  Ngajrjet e vitit 1996 - 1997 - Marsi i Mallkuar 

 

  Astrit Haraqija dhe Bajrush Morina u shpallën fajtorë

   SOT NA KA BASHKUAR ENVER HOXHA - HYDAJET HYSENI : fjalim  në akademinë politike “Enver Hoxha për Kosovën”, të mbajtur në Prishtinë 

 

  100-VJETORI  I LINDJES SË SHOKUT ENVER HOXHA - Shkruan Artan LAME Gazeta "SHQIP" 

 

  100 VJETORI I LINDJES SË ENVER HOXHËS, EDHE KËSHTU E NJOHIN KOSOVARËT  ENVER HOXHËN Shkruan: Shefqet Cakiqi-Llapashtica (www.besiana.de) 

 

 LOTËT E PADERDHUR PËR DHEMBJEN SHQIPTARE - Shkruan: Shefqet Cakiqi – Llapashtica Revista “DRITA”

 

  Nga Filmi dokumentar “BETIMI I POPULLIT SHQIPTAR PERPARA STALINIT TE MADH

 

 8 NËNTORI 1941 DITA E THEMELIMIT TË PARTISË KOMUNISTE TË SHQIPËRISË (Pjesë nga libri i Enver Hoxhës «Kur lindi Partia» seria e kujtimeve të shkruara gjatë viteve 1975-1976)

DOSJA E VRASJEVE NË TROPOJË - SI U VRANË 14 PJESËTARË TË FAMILJES HAKLAJ, PRAPAVIJA E VRASJES SË  AZEM HAJDARIT, ILIR KONUSHEFCIT, HAZIR MALAJT...

DOKUMENTE MBI INFILTRIMIN AGJENTUROR NË MËRGATËN SHQIPTARE NË ZVICËR -1984-1985

 

 

25 vite pas vetvrasjes - Ramiz Alia: MEHMET SHEHU NUK KA QENË AGJENT - Intervistë në Revistën "ABC"

 

 

Mehmet Shehu: “Ta hapi personalisht vetëm sh. Enver Hoxha e kërkosh tjetër” Letra e fundit e Mehmet Shehut e shkruar disa orë para vetëvrasjes Tiranë 18.12.1981

 

 

Ditari i Enverit Hoxhës për Mehmet Shehun në vitin 1981 - Gazeta: Shekulli

 

 

Autoriktika e Mehmet Shehut në mbledhjen e Byrosë Politike 17 dhjetorit 1981

 

 

Procesverbali i Mbledhjes së Byrosë Politike të PPSH-së për fejesën e djalit të Mehmet Shehut 17 dhjetor 1981 (Pjesa e parë)

 

 

Procesverbali i Mbledhjes së Byrosë Politike të PPSH-së për fejesën e djalit të Mehmet Shehut 17 dhjetor 1981 (Pjesa e dytë)

 

 

FJALA DËNUESE E ENVER HOXHËS NDAJ MEHMET SHEHUT PAS VETËVRASJES 18 DHJETOR 1981

 

 

“NË VITIN 1983, KADRI HAZBIU DOLI NË GJYQ I SAKATUAR”-  Për herë të parë botohet ditari i të akuzuarit si poliagjent, Gani Kodra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 y Manipulime të LDK-së

y Konvertimi 

y Në emër të "popullit" !!

y Dokumente të gjyqësisë së okupatorit serb në Kosovë 4 tetor 1996

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 PJESËMARRËSI I TUBIMIT TË GAZIMESTANIT - DEPUTET I KUVENDIT TË KOSOVËS !!!

 

Hebreu që luftoi Zotin : Hulusi Hako: Si i bëra “gjyq Zotit” dhe propagandova ateizmin në Shqipëri !!

 

 

 

 

 KUVENDI I -VI- I LIDHJES DEMOKRATIKE TË KOSOVËS PËRFUNDOI ME DHUNË, NJË NDARJE ME POLICI !

 

Ekskluzive/Flet Kristofor Martiro, oficeri i Sigurimit të Shtetit dhe ish-hetuesi i “grupit të ushtarakëve” e atij të “ekonomisë”

 

 

 

 

 

 INTERVISTË ME ISUF MULLAIN - MANUSH KELMENDI I "MËRGATËS SË QYQEVE"

 “HISTORIA E VËRTETË E ‘MËRGATËS SË QYQEVE” - Flet shkrimtari i njohur, Nasho Jorgaqi

Datenschutzerklärung
Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!