Ekskluizive -  Intervistë me Akademik Rexhep Qosja  

 EKSKLUZIVE: Flet ish Kryeministri i Kosovës Dr Bajram Rexhepi 

  Skender Zogaj: Zona Industriale - vend i mafisë, krimit dhe korrupsionit !

 

  

 

 JAKUP KRASNIQI : PETERSENI DHE DACI E KANË AMNISTUAR KRIMIN DHE KORRUPSIONIN      NË INSTITUCIONE

 
 
 

 SPECIALE : Për gazetën "Epoka e re" flet Hashim Thaçi

 

 

 

 EKSKLUZIVE : Për "Epokën e re" flet Akademik Rexhep Qosja

 
 
 

  KOSOVA ËSHTË ME QEVERI NË DORËHEQJE - Bisedë me politologun Nikë GJELOSHI

 

 

  Kthehu në faqen e parë 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DIASPORA SHQIPTARE - APO NJERËZIT ME NJË KËMBË NË MËRGIM E ME ZEMËR NË KOSOVË

- Intervistë me gazetaren dhe veprimtaren Teuta Zymberi, në Zvicër 

Datenschutzerklärung
Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!