30 maj 1989) PËRVJETORI I RËNJES HEROIKE - ALI AJETI ISHTE ZAHIR PAJAZITI I KOHËS SË TIJ

 

  JETA DHE VEPRA E DËSHMORIT Mr. SELMAN BEKË LAJÇI

   RRËFIMI PËR NJË BALADË NË BREGUN E DIELLIT - PËR AFRIM ZHITINË DHE FAHRI FAZLIUN

 MUJDIN ALIU : MARTIRI I TETOVËS PËR LIRINË  E  KOSOVËS- Shkruan : Afrim Mustafa

 

 RANË PËR TË MOS VDEKUR KURRË, U QOFTË I LEHTË DHEU I TOKËS NËNË! - Në përkujtim të dëshmorëve të kombit Hajrush Elezaj dhe Tasim Elezaj - Shkruan: Have (Haliti) Elezaj

Të njohim Dëshmorët - Biografi të dëshmorve nga Lufta e UÇK-së

 

 "BESONI SE VETËN E KAM PAGUAR EDHE MIRË" - Letër familjes Shkruar nga dëshmori Muharrem (Smajl) Vuthaj

 

 Në familjen e dëshmorit, Shaban Xhemajlit në Suedi - Shkruan : Teuta Zymberi

 

  PËRKUJTIM ME RASTIN E 19 VJETORIT TË RËNJËS SË DËSHMORIT XHEMAIL SMAJL BLAKAJ

 

 NINULLA E LIRISË - Tregim kushtuar dëshmorit Skënder Maraj 

 

 SHKËLQIMI I TORIT – biografi për jetën e dëshmorit Mentor Retkoceri Shkruan: Blerim Krasniqi

 

 JETA DHE VEPRA E TIJ NË SHËRBIM TË ATDHEUT(kushtuar dëshmorit të lirisë Ilir Asllani) - Shkruan: Bujar HAJRIZI

 

 VEPRA E TIJ UDHËRRËFIM SI  FITOHET LIRIA (kushtuar dëshmorit të lirisë Hysni Jetullahu)  - Shkruan: Bujar HAJRIZI

 

 DJALOSHI I CILI U QËNDROI BESNIK IDEALEVE ÇLIRIMTARE ( kushtuar dëshmorit të lirisë Hamdi Hajrizi) - Shkruan: Bujar Hajrizi

 

 SAKRIFICA E TIJ GURTHEMEL QËNDRESE PËR ÇLIRIM DHE BASHKIM KOMBËTAR ( kushtuar dëshmorit të lirisë Bejtë Nebihu) - Shkruan: Bujar HAJRIZI

 
 NAIM METË  NIMANAJ, ARTON ISË HASANAJ, ENVER HASAN HALILAJ dhe ORHAN LAN  HALILAJ Dëshmorët e lirisë të rënë në të njetën ditë 11-08-1998

 

 
  KADRI KOKOLLARI NJË DËSHMOR E SIMBOL I QËNDRESËS - Shkruan: Ramadan PLLANA

 

 

 

 

 

 

 

Datenschutzerklärung
Eigene Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!