Lidhje të preferuara :

Faqja e Kuvendit të Republikës së Kosovës në internet

 

 Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës – Ligjet e botuara…

 Zyra e Kryeministrit të  Republikës së Kosovës

 100 DITËT E PARA TË QEVERISË SË HASHIM THAÇIT

 www.krenohu.com

 Faqe zyrtare e Rrustem Mustafës-Remit

 Partia Demokratike e Kosovës

"Shoqata Humanitre Nëna Terezë" në Zvicër

 www.ALBANIAonline.TV

Lajme nga Zvicra 

Zyra e Revizionit Gjeneral në Kosovë

www.albaner.net

Mustafë XHEMAILI

Informacione për Llapin dhe mbi Llapin

Lajme nga Llapi

 http://www.albstudio.ch

Revista BESA , Radio BESA dhe TV BESA

 INFORMATA MBI TURIZMIN NË SHQIPËRI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datenschutzerklärung
Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!