2006 Viti i Adem Demaçit - 70 vjetori i lindjes

  Beteja e Llapashticës me Fotografi e fjalë

 

 

  25 VJETORI I DEMONSTRATAVE TË PRANVERËS SË VITIT 1981

 

 

 

   ADEM JASHARI - LEGJENDA E SAKRIFICËS DHE QËNDRESËS - Epopeja e UÇK-së

 

 FJALA E AKADEMIK REXHEP QOSJES, MBAJTUR NË AKADEMINË PËRKUJTIMORE KUSHTUAR 

       HEROIT TË KOMBIT ILAZ KODRA, KOMANDANT I BRIGADES 114 “ FEHMI LLADROVCI”

 

 Të njohim Dëshmorët - Biografi të dëshmorve nga Lufta e UÇK-së

 

 SHABAN SHALA I FLAMURIT KOMBËTAR

 

 DËSHMI KOHE : GRUPI NACIONAL - DEMOKTATIK I LLAPIT

 

 NJË DITË E VETME PËR DËSHMORËT DHE NJË DITË PËR HEROIZMIN SHQIPTAR - Shkruajn :   Xhevat Bislimi e Mehmet Bislimi

 

  AVDUSH HASANI

 

yEKSKLUZIVE - Në 60-vjetorin e lindjes së Jusuf Gërvallës, intervistë me Kadri Rexhën,  bashkëpunëtorin dhe jetëshkruesin e Jusufit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datenschutzerklärung
Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!